Неделя, 19 Май 2024

Бареков се събра с жена си

Печат Е-мейл
25 Януари 2011

Николай БарековНиколай Бареков се е "разделил" със съпругата си Евгения "за да има новина" в името на рейтинга, разкриват запознати! За да рекламира новите си медийни проекти. Дудука разду, че е в развод. За още щипка пикантерия той разтръби, че ще иска родителските права върху сина си Николай-младши. Няколко месеца по-късно Бареков "би отбой" и се похвали, че отново е с Евгения и двамата дори "работели" за второ дете.

"Напоследък прекарваме доста с Евгения. Мога да кажа, че сме се събрали", заяви Барека. Той си посипа главата с пепел и сподели, че костеливият му, тежък и труден характер бил виновен за всичко. "Аз съм много естествен, не крия нищо. Ако съм гей, няма да си взема платена булка и да яхам кон в твоето студио. Ако тръгна да се развеждам, ще го направя така, че да не се притеснявам от нищо. От всички писаници по мой адрес реших, че няма лоша реклама", изцепи се новият тв бос.

Бареков и Евгения се срещат в телевизията през 2002-ра и заживяват заедно още от първия месец. Той прави предложението за женитба в замък.

След 8-9 години съвместен живот, общ бизнес и син обаче стигат до раздялата. Дори плановете за втори наследник, които са правили миналата година, не успяват да спасят връзката им, твърди с днешна дата Дудука. Той раздува, че от загриженост към родителите си или от предчувствие, че раздялата им не е окончателна, дори не споделил на майка си и баща си за раздялата с Евгения?!? "Те дълго време не знаеха какво се случва. Длъжни сме в тези тежки времена да щадим близките си хора", вкарва нов нюанс в "житейската сапунка" Бареков.

източник: Шоу

Прочита: 3199

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.