Понеделник, 20 Март 2023

Станислава Трайкова се оженила в маратонки

Печат Е-мейл
26 Октомври 2009

Станислава и Данчо ЦаловиСиноптичката на Би Ти Ви Станислава Трайкова, която от десетина дни е вече г-жа Цалова, била с маратонки на сватбата си. Нестандартното решение да нахлузи спортен атрибут било взето заради друга шантава приумица - да се даде на жениха си чак на покрива, разкриха присъствали на сватбата.

В къщата, от която трябвало да бъде взета невестата, била поставена мнима булка. Разпозната, че е менте, тя признала, че истинската е на горния етаж. Това обаче се оказало пак лъжа - следващата шаферка накарала младоженеца да се качи още един етаж. Накрая изходът бил един-единствен - на покрива. Там Трайкова - от плът и кръв, очаквала своя избраник, производител на мебели. „Бяхме само двамата и видеооператорът. Беше много романтично", хвали се звездата на Би Ти Ви. Качването и слизането по стръмна стълба до покрива криело опасност от подхлъзване, затова тя зарязала високите обувки и била с маратонки под сватбената си рокля.

източник: Уикенд

Прочита: 4911

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.