Петък, 23 Февруари 2024

Обраха Слави

Печат Е-мейл
26 Октомври 2009

Слави ТрифоновИзмамници източиха 20 000 евро от кредитната му карта

Слави Трифонов е станал жертва на ловки измамници, които са успели да откраднат над 20 хил. евро от кредитната му карта. Обирът е станал преди половин година, но за случая се разчу едва сега.
Дългия е бил ошушкан по познатата схема - чрез копиране на данни от картата му.

Най-вероятно това се е случило по време на посещение на Слави Трифонов в Милано през април, когато бил за няколко дни в модната столица със свои приятели. Трифонов установил липсата на парите дни по-късно, когато си проверявал баланса. Бесен, Дългия направил грандиозен скандал в банката, издала картата му. Въпреки че нямали никаква вина, от финансовата институция постъпили коректно и възстановили задигнатата сума. За обира е започнало разследване, което обаче не е довело до никакъв резултат. На шоумена е била преиздадена нова карта. От този момент нататък обаче той избягва да ползва кредитни карти и се разплаща винаги кеш, издават от обкръжението му.

източник: Уикенд

Прочита: 2814

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.