Събота, 22 Юни 2024

Сбиха се 2 гаджета на Милен Цветков

Печат Е-мейл
24 Октомври 2009

Милен ЦветковГолямата любов на водещия - вестникарка

Голямата любов в живота на Милен Цветков е вестникарка, разкриха светски хроникьори. Това е известната в миналото журналистка от „24 часа" Виолета Симеонова, която преди петнадесетина години оплела фатален интимен роман с водещия на сутрешния блок на Нова телевизия.

Милен завързал контакт с Виолета малко преди бракаси. Двамата живеели заедно и афиширали свободно взаимоотношенията си пред публиката. По онова време Цветков тъкмо пробивал като новинар в Канал 1 и бил сред най-ухажваните екранни ергени.
В съсловието се мълви, че Симеонова дори си скубала косите с едрогърдеста криминална репортерка от "168 часа" за сърцето на Милен. Въпросната дама също била влюбена в Цветков и не можела да го подели с конкурентката Виолета. Милен Цветков е само един от плеядата известни мъже, които са си имали вземане-даване с ефектната блондинка Виолета Симеонова. Според светската мълва през 80-те вестникарката замалко щяла да разведе актьора Васил Михайлов. Виолета била хлътнала до уши по Капитан Петко войвода и мечтаела да го заведе пред брачния олтар. Михайлов обаче не пожелал да скъса със съпругата си Гергана Михайлова (журналистка в списание „Жената днес") заради мераците на свръхамбициозната Виолета.
Днес тя е щастливо омъжена за хърватски дипломат, някога посланик в България.

източник: Галерия

Прочита: 4125

Коментари (1)

...
Какви фенки, тоя е супер зле, надявам се да го махнат скоро от екрана - супер посредствен водещ, който е толкова зле, че няма как да бъде определен
koko , 10 ноември 2009 05:48

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.