Петък, 23 Февруари 2024

Солтарийски заби колежка

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

Борис Солтарийски и Лилия СтефановаБорис Солтарийски най-накрая се отърси от любовните си разочарования и вече гледа с оптимизъм в бъдещето. Певецът на „Ку-ку бенд" от няколко месеца има нова тръпка, но не бърза да я разкрива публично.

Мнозина в „Шоуто на Слави" са наясно, че колегата им си е намерил приятелка, и се радват, че така той ще избие от главата си някогашната си изгора Мартина.

 

Източници на „Уикенд" в Би Ти Ви разкриват, че Солтарийски се е залюбил с едната от беквокалистките на Слави - Лилия Стефанова. Двамата първоначално отбягвали да се появяват заедно, а за да финтират интригантите, се престрували, че не се харесват.

 

Номерът им известно време минавал. Някои дори се заблудили, че Борис е паднал в плен на другата си колежка -Цветелина Грахич. Да, ама напоследък тя започнала да се усуква около Годжи и така оставила партньорите си без алиби.

 

Макар Борис и Лилия все още да не са обявили официално интимните си отношения, все повече служители на Би Ти Ви са наясно, че помежду им бушуват страсти. Двамата вече не са и толкова предпазливи -все по-често се мъкнат в комплект по концерти на чуждестранни групи и светски партита, а в края на съответните мероприятия си тръгват заедно, грейнали, че са си прекарали чудесно един с друг.

 

Солтарийски хлътва от ден на ден все повече и повече по Лилия, но още не е съвсем наясно дали тази връзка има бъдеще, разкриват информаторите ни. Причината, заради която врачанинът се колебаел дали да се загаджи окончателно с колежката си, е това, че нямал пълна вяра на никоя жена. Любовните му неуспехи през годините го карали да е предпазлив и да не се хвърля през глава в нови авантюри. Най-голямото разочарование на Борис, разбира се, е споменатата в началото Мартина.

 

Преди да се хване със Слави Трифонов, балерината бе пристанала на беквокалиста и в плановете си той се виждаше женен за нея. Двамата в апартамент в столичния квартал „Редута".

 

Уви, един ден идилията отиде на кино. Изненадващо за всички се разбра, че танцьорката е тъкала на два стана. Още преди да зареже Солтарийски и да разбие сърцето му, тя започнала да се навърта около далеч по-заможния Слави.

 

Дългия пък сякаш само това и чакал и веднага я прилапал. Зарязан, Борис се отдаде на алкохола. Потъвайки в порока, певецът се опитваше да лекува нараненото си самочувствие, но спиртните напитки само засилваха депресията му. Едва в началото на тази година се забеляза подобряване на настроението му и причината за това безспорно е Лилия Стефанова.

 

22-годишната девойка вече се издаде, че Борето не й е безразличен.

 

По време на телевизионно интервю, в което участваше с колежката си Цветелина Грахич, тя едва не се нахвърли върху водещата Петя Дикова.

 

Последната я разяри, защото се опита да внуши на зрителите, че босненката има тайна връзка със Солтарийски. Докато щерката на Сашо Диков развиваше теорията си, Лилия помръкна и смени няколко цвята на лицето.

 

В крайна сметка обаче сдържа яростта си и не показа със скандал колко много е обидена от изказването на Пипи.

 

Грахич, която явно бе абсолютно наясно с чувствата на дружката си, се опита да замаже положението. „Има химия и между трима ни, не е само между мен и Борис", заяви тя в студиото и погледна към Лилия, за да види реакцията й.

източник: Уикенд

Прочита: 5184

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.