Събота, 22 Юни 2024

Устата: “Человек за едното красно име живей”

Печат Е-мейл
02 Ноември 2011

УстатаУстата бе един от популярните български изпълнители, които се включиха в събитието "Напиши своя любим цитат от книга", което се проведе в градинката пред Народния театър "Иван Вазов".

"Человек за едното красно име живей", написа на стената Устата, цитирайки Рачко Пръдлето от "Под игото", след което даде кратко видеоинтервю за Music Space TV, в което разкри, че е голям фен на книгите и филмите.

"Страхотна инициатива, с която доказваме, че младите хора все още четат книги. Аз също обичам да чета, но за съжаление напоследък чета по-малко", сподели Устата и призова всички, които все още не са прочели "Под игото" да го направят.

След като написа своя любим цитат, изпълнителят се отправи към киното, за да гледа най-новата екранизация по класиката на Александър Дюма "Тримата мускетари".

Прочита: 3580

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.