Събота, 27 Юли 2024

Галка от “Каризма” стяга сватба

Печат Е-мейл
06 Юни 2011

ГаляЩастливото събитие ще бъде след турнето на половинката й - барабанистът Роб

Галя от ексдуета "Каризма" вече мисли за семейство и деца. Това сподели самата тя тази седмица в предаването "В джаза събота вечер" по bTV. Избраникът е англичанин и се казва Роб. По думите на Галя той е световноизвестен барабанист, свирил с някои от най-големите имена в съвременната поп музика.

Самата Галя се похвали, че покрай него неведнъж е била зад сцената на концертите на Black Eyed Peace и Риана.

Щастлива, че е открила голямата любов, Галя мечтае за децата, с които иска да дари Роб. В представите й те са "с гладка кожа и талант", както се изрази талантливата певица.

В студиото на "В джаза" Галя хвърли светлина върху отношенията с бившата си дуетна половинка - Миро. На въпрос имали ли са някога интимна връзка, тя призна, че между двамата е имало много нежност, с което отново подхрани клюките по темата. В момента бившите от "Каризма" са затоплили отношенията си и планират да изненадат почитателите си с нов съвместен проект.

Прочита: 4020

Коментари (2)

...
Този Роб чернокож ли беше или нещо бъркам?
анонимен , 06 юни 2011 16:22
...
Защо не виждам коментара си?
0=>=8 , 06 юни 2011 16:26

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.