Събота, 27 Юли 2024

Катрин Вачева пусна в нета свои секси снимки

Печат Е-мейл
10 Януари 2012

Катрин ВачеваВ ранните часове на студените зимни януарски утрини, когато някои все още спят, а други се опитват да убият махмурлука, Катрин Вачева откри по-добро решение, за да запази приповдигнатото настроение.

 

Тя разпространи новата си секси фотосесия, в която с гордост показва прелестите си.

Манекенката, по-известна с това, че беше зверски пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, с право украси корицата на книгата "Лошите момичета на България". Проектът набира все по-голяма популярност и може да бъде поръчан от сайта www.loshimomicheta.com.

След множество ангажименти в чужбина Вачева се завърна на родна почва и не спря да работи.

В разголената си фотосесия тя показва стил, провокация, убийствен сексапил и излъчване, към които рядко мъжете могат да останат равнодушни.

Новите снимки на сексбомбата са заснети в бутиковия арт хотел "Тривия", с екипа фотографи Георги Божков и Любен Любенов. Във фотосесията е включена и бяла красива персийска котка, която станала любимка на всички по време на снимачния процес.

Катрин Вачева е от моделите, които обичат да експериментират и да показват красиви проекти - както във фотосесии, така и в предавания. А скоро тя ще се похвали с ново предизвикателство - роля във филмова продукция.

Прочита: 3946

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.