Събота, 27 Юли 2024

Мис Blife: Отказах на Мaxim

Печат Е-мейл
26 Октомври 2011

 

 Деница Стоянова - първа подгласничка на "Мис България 2011" и "Мис Blife 2011", е отказала да се снима за корицата на мъжкото списание Maxim, съобщи Blife.

"Списанието ми харесва, но явно още не е дошъл моментът за такава сесия. Имаше разговори, но не стигнахме до споразумение. Може би след време и това ще се случи", споделя пред Blife Деница.

В последно време красавицата е изоставила професионалните си ангажименти към модната агенция, за която работи, защото е в Разград заедно с приятеля си. Той е футболист и рита за "Лудогорец".

Деница продължава да учи. Отскоро се е запалила по тениса и активно тренира.

След гласуване в Blife, през месец юни 2011, читателите ни избраха Деница Стоянова за "Мис Blife". Малко по-късно публикувахме фотосесия на прекрасната Деница.

Прочита: 3583

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.