Понеделник, 04 Декември 2023

Онтева купонясва с бившия си любовник

Печат Е-мейл
30 Ноември 2010

Ирен ОнтеваИрен Онтева отново е "дупе и гащи" с бившия си любовник Христо Сираков, с когото се плюха грозно по медиите след раздялата. "Тия двамата да не са се събрали пак заедно? Стоте Манекенки скъса със Зара, а пък Ирен напоследък все е без италианеца Давид", коментираха интриганти, присъствали на партито, което пенсионираната манекенка даде в столичен чалгаклуб.

Онтевица обяви, че вдига купона, "за да полеят завръщането й от Италия в България". "Тая пък се изживява като папата или най-малкото като президент", бъзикаха се журналисти, поканени да отразят "великото" събитие.

източник: Шоу

Прочита: 3532

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.