Вторник, 18 Юни 2024

“Мис България” Елена Ангелова се омъжила тайно преди 2 години

Печат Е-мейл
02 Ноември 2009
Елена Ангелова“Мис България” Елена Ангелова и любимият й мъж Николай са подписали в гражданското, а са спазили и църковния ритуал. Преди две години звездната двойка се сдоби със син. Бракът е останал тайна цели две години. Всъщност двамата са опазили личния си празник, защото всичко е минало по скромния начин. Сватба не е имало, само близки приятели са се събрали на тържеството. Всичко това станало още преди две години.
Интересното е, че те не са се оженили заради детето, което тогава дори не е било планувано. Елена Ангелова споделила, че седмица след като с приятеля й се оженили, разбрали, че ще стават трима.
Прочита: 4586

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.