Понеделник, 27 Май 2024

Алисия смали мизата за сина си

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Валери Божинов и АлисияВторият сезон на съдебната сага за издръжката на Валери Божинов-младши тръгва идния понеделник. На 12 ноември майката на 4-годишния малчуган Алисия и баща му, на когото е кръстен, трябва да се явят пред съда, където магистратите ще преразгледат решението си за издръжката на детето от края на първия сезон на мега делото „Божинов срещу Алисия".

Защо се стигна до продължение? Сагата стартира миналата година по същото време, след като Алисия не склони на извънсъдебно споразумение за издръжката на сина си и баща му и заведе дело. Претенциите на чалга звездата, възлизащи на колосалната сума от 4 милиона лева, потресоха цялата държава.

Ася Дойчева, както се казва по паспорт певицата, настоя бившият й мъж да открие банкова сметка на името на момчето с 300 000 евро, 10 хил. от евровалутата на месец, с които да гледа Младши до 18-тата му година, баща му да й прехвърли своя дял от апартамента им за почти 1 милион лева в „Изток" и не на финално място - почивки в Дубай, 4 пъти в годината. Последното - задължително!

Но както се очакваше, магистратите отсъдиха според българския аршин и отрязаха Алисия по всички параграфи. Съдът прецени, че издръжка от 1000 евро на месец е достатъчна за отглеждането на чалга-футболния наследник. Унизителната според критериите на певицата сума я накара да обжалва с мотива, че бившият й мъж разполагал с големи месечни доходи, съответно може да плаща и по-голяма издръжка от две хиля-дарки. Преди дни ежедневникът „Всеки ден" разкри, че адвокатите на Алисия са поискали данъчна проверка на реалните доходи на футболния национал. Декларираната от него сума е в размер на 15 хил. евро.

Към днешна дата претенциите на певицата са рязко снижени, вероятно след като се е усетила, че български съд няма как да удовлетвори фантастичните й искания. На делото в понеделник адвокатката на Алисия, Радост Караиванова, прочула се като любовница на подземния бос Илиян Варсанов, ще настоява „само" за 5 хил. евро на месец, вместо исканите първоначално 10, подразбра „Уикенд". Останалите екстри са заминали в нафталина.

Запознати с делото предвиждат, че в съдебната зала Виолета Димитрова, адвокатката, която защитава нападателя на „Верона", ще повдигне въпроса и за вечно проблемните срещи между баща и син Божинови.

Миналата есен Темида постанови всеки месец, докато тръгне на училище, малкият Валери да пътува до Италия при баща си, придружаван от някой от родителите му - Сашо и Пепа Ангелови.

Съдебното решение обаче системно се нарушава, категорични са роднини на футболиста. Откакто започна сезонът в Серия „Б", синът му не е посещавал Верона.

„Майка му не го пуска. Настоява не родителите на Валери, а някой от нейните да пътува с момчето. Или пък самата тя. Представяте ли си каква наглост? Може би Божинов трябва да й обзаведе една стая до семейното му ложе с Николета", възмущават се близките на национала.

източник: Уикенд

Прочита: 6074

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.