Петък, 23 Февруари 2024

Тишо свали цените заради кризата

Печат Е-мейл
03 Декември 2009

Венета и ТихомирФинансовата криза не подмина и съпруга на Венета Райкова - Тихомир.
Тази година брадърът се е принудил значително да намали новогодишния куверт за индийския си ресторант „Тадж Махал". Тишо е обявил цена от 70 лв. за обилна гощавка с празнично тържество. Сумата изглежда нищожно на фона на миналогодишния куверт за ресторанта, който бе закован на 130 лв.

Освен със скромно заплащане, мъжът на Венета е намислил да привлича клиенти с по-разнообразно меню и заедно с пикантната индийска кухня предлага добре познати ястия, подходящи за всички вкусове.

източник: Уикенд

Прочита: 3714

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.