Събота, 03 Юни 2023

Ник Щайн спи със Сашка Васева

Печат Е-мейл
05 Октомври 2011

Сашка Васева и Ник ЩайнИздирваният и покрит със скандална слава тв водещ Ник Щайн. който наскоро цъфна отново в България, за да отразява предстоящите избори като наблюдател на немската телевизия RTL. е отседнал в дома на Сашка Васева в село Ресилово.

Дупнишката Мадона, която след раздялата си с бизнесмена Христо Бакърджиев, живее в огромното имение сама с двете си деца, е приютила русокосият измамник и неговия мениджър в Германия Тодор Растев.

Сътрудничеството между Сашка и Ник датира още отпреди десет години. Този път голямата изненада ще бъдат съвместните им политически проекти. Тъй като Щайн е и продуцент, той ще спретне собствен видеоклип за политическия пейзаж в България.

Преди пет години негов аналогичен клип беше цензуриран най-вече заради многозначителното си заглавие "Ваш'та мама овча". Сегашният проект обещава да бъде още по-скандален дори и само заради участието на безпардонната Сашка, която отдавна вече е на "е.и си майката" с местните и регионални власти.

източник: Шоу

Прочита: 4865

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.