Събота, 11 Май 2024

Сашка Васева и Станислав с нов клип

Печат Е-мейл
18 Ноември 2011

Станислав и Сашка ВасеваФакт е новият клип на Сашка Васева и Станислав. Едно от младите имена на поп-фолк музиката представя своя дебют, като реши да се довери на легендарната фолк прима за дуетен партньор.

Клипът към видеото е заснет в столичен клуб. текстът е дело на младия текстописец от Търговище Пламен Лозанов, а клипът е режисран от Момчил Димитров.


Песента носи заглавието „Секс агресия" и изпълнителите се надяват да съберат симпатиите на феновете.

 

Клипът ще се завърти в ефира на „Фен ТВ".

Прочита: 3600

Коментари (1)

...
stanislave mnogo ste qkismilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
kalina , 08 май 2013 15:43

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.