Сряда, 01 Февруари 2023

Краси Гергов скри българите на сватбата си

Печат Е-мейл
05 Септември 2011

Красимир Гергов и Деница Атанасова5 години след първата си среща Красимир Гергов и Деница Атанасова станаха съпруг и съпруга. На бляскава церемония през уикенда рекламният бос и половинката му си казаха „да" пред отбрани гости от елита на България и Европа. Младоженците избраха за сцена на важното събитие луксозен замък в Тоскана, зад стените на който интимността празника им бе запазена.

Нито една медия от България или Италия не успя да заснеме сватбата, а единствените фотографии от церемонията бяха предоставени от младото семейство. За да няма сърдити, пресаташето на боса Ани Русчева разпрати напълно еднакви снимки на медиите.

Според запознати пълната конфиденциалност е наложена от жениха Красимир Гергов. Той бил категорично против отразяването на сватбата му и дори негодувал, че най-хубавият ден в живота му трябва да се превръща в медиен панаир. Заради огромния интерес обаче нямало как да не пуснат официално съобщение.

Гергов е поканил на церемонията едва 30 българи и дълго обмислял имената им. Не искал обаче по никакъв начин да се разбира кои са избраните, за да не бъдат замесени с Деница в евтини интриги. Имената на гостите от България останаха неизвестни, но се коментира, че сред тях са двама шефове на банки, три семейства, на туристически босове и министри, с които младоженецът бил близък още преди да заемат управленски постове.

Ясни са обаче ВИП двойките от световния елит, които са уважили събитието. Сред тях блестят имената на дизайнера Масимо Ферагамо, Диана Пикасо и притежателят на най-голямата колекция от графични произведения на модерните майстори - Ерик Мурло, който тази година направи първата си изложба в България.

Цялата организация на сложното събитие, в стил индийска боливудска сватба, бе оставена в крехките ръце на Деница. Според запознати тържеството е струвало на двойката близо 1 млн. лв., а само роклята на булката от дизайнера Александър Маккуин е излязла 90 хил. евро.

Кумове бяха Симона и Тед Василеви. Двамата не са публично известни, но са сред световния елит. Тя е секретар в ООН, а кумът Тед е галерист и се труди за аукционната къща „Сотбис". Най-важният гост на сватбата в луксозния замък обаче бе дъщеричката на младоженците Ситара.

Тя се роди в Париж през 2008 г., където Деница и Гергов прекараха първите години от връзката си в скъпарски апартамент край парка Монсо.

източник: Уикенд

Прочита: 8378

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.