Вторник, 31 Януари 2023

Анн-Джи се омъжва за бияч

Печат Е-мейл
05 Юли 2011

Анн-ДжиБившата любовница на Киро Скалата минава под венчило с друг. Избраникът на Анн-Джи е ММА боецът Пепи Бонев.

 

Тобпиячът топли леглото на старлетката от шест месеца насам, разкриват източници. Двамата вече живеят заедно и дори обсъждат сватба, допълват информатори.

 

След като не успя на актьорското и певческото поприще, Анна Георгиева, както е истинското име на русата амбиция, за кратко имаше собствена школа по модерен балет, но и там претърпя фиаско. Сега Анн-Джи, която е шампионка по фитнес, твърди, че тренира само ВИП клиенти, които тя избирала, а не те нея...

източник: Шоу

Прочита: 4318

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.