Четвъртък, 02 Февруари 2023

Пищова полудя

Печат Е-мейл
12 Май 2011

Митьо ПищоваМистър Пищова остана сам пред олтара, след като булката му го заряза в деня на венчавката им. Това трябваше да е пети брак за бизнесмена шоумен, който според мълвата напоследък съвсем е "бръмнал".

Според предварителния сценарий Пищова трябваше да "отстреля" 26-годишната Десислава Стоянова от Троян навръх Гергьовден. След дългата подготовка за церемонията обаче тя неочаквано минала в нелегалност. Независимо от "малката" липса, Димитър Маринов, както е името на Пищова по паспорт, заяви, че "въпреки че младоженка няма, купон ще има".

Според обясненията на "повелителя на джакузитата и манекенките", Десислава излязла късно вечерта в четвъртък и му обяснила, че отива до хотела в Троян, за да се освежи и да пробва новата си прическа и рокли. СЛед това мистериозно изчезнала.

"В нея останаха един златен ланец, грамаден пръстен с брилянт, няколко скъпи рокли. Също и обувки, който й купих за вечерта след церемонията", разказа пред тълпа журналисти съкрушеният Пищов. Най-голямата му болка обаче е, че проектно-булка номер 5 Десислава отишла в полицията в Троян и се оплакала, че той насила я кара да се омъжи за него.

"Аз я обичах и исках да се сгодя наистина. Тя обаче не ме разбра", въздиша Митьо. За провалената си сватба той обвини родителите на девойката. Те не й дали да го вземе мъж, защото бил на 50 години. Това не било правилно, защото акълът му е на 15-годишен, а мъжествеността - на 20-годишен. "Ела да си вземеш поне обувките. Ще ти дам 2000 лева да живееш", обърна се той към зарязалата го троянчанка. Предишните му съпруги го напуснали по следните причини: "Едната - 'щото съм бил палавник, другата - 'щото съм ходил по чужди жени, третата - 'щото не съм я обичал достатъчно, четвъртата - 'щото съм имал агенция и съм ходел с моделки", обясни Пищова.

източник: Шоу

Прочита: 4264

Коментари (1)

...
mity lyje kato ciganin popitaite desislava
min4o , 26 май 2011 22:36

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.