Петък, 22 Септември 2023

Солтарийски остана без гадже

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Борис СолтарийскиБеквокалистът на Слави Борис Солтарийски пак се оказа на сухо. Певецът вече дълго време няма сериозно гадже, но това ни най-малко не го притеснява.

Музикантът не може да се оплаче от липса на женско внимание, но все не може да си хареса жена за по-сериозни интимни отношения. Приятелките на чалгаджията винаги били много фриволни и лековати, а това не предполагало Борето да ги представи на родата.

Родителите на певеца дори вече се безпокоели за ситуацията му и го виждали като стар ерген.

източник: Уикенд

Прочита: 3397

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.