Четвъртък, 29 Февруари 2024

Малък Тошко: Харча милиардите на дядо си

Печат Е-мейл
07 Април 2011

Тодор СлавковТодор Славков заяви, че фамилията му е наследила достатъчно пари от Тато и за повече от 20 години не е изпитвал нито веднъж финансови проблеми. "От дядо ми са останали не милиони, а милиарди. Не се харчат лесно. Но какво да правя - ям, пия, както дойде...", заяви в тв ефира Малък Тошко.

Синът на Иван Славков разкритикува управлението на страната, но не скри уважението си към личността на премиера Бойко Борисов. "Евала му правя, че призна колко много неща са построени в соцвремената. Дядо ми го уважаваше, виждал съм това. Между тях 100% имаше някаква връзка, въпреки че противно на разпространяваните карикатури въобще не си приличат", призна Славков.

"Ляв съм, но не симпатизирам на БСП. Последния път не гласувах... Честно казано, и на предишните избори пак не гласувах", обясни Малък Тошко.

Интервюто с червения предизвика бум от гневни коментари в интернет. "Дядо му беше откровен простак, смешко некакъв, а на тоя май му хлопа дъската, неадекватен ми изглеждаше или се беше нашмъркал...", написа четател в сайта blitz.bg. "Тошко няма начин наистина да няма много пари в банки чужбина, службите като правеха простотиите си и скритите си транзити, няма начин да не са отчислявали на главния секретар, може би не милиарди, но бая милиончета има скътани Тошко, а то с готови пари лесно се правят всякакви бизнеси, каквито ти дойдат наум. Навремето точно за пари май го вкараха в затвора, за да го изнудват, но той се отърва, може би си е платил", допълва го юзър с ник "един тузар".

източник: Шоу

Прочита: 4123

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.