Вторник, 31 Януари 2023

Ники Михайлов и Алисия ще се женят

Печат Е-мейл
29 Март 2011

Ники, Алисия, Валери и НиколетаВалери Божинов и Николета - също

Поредните епизоди от "житейския сапунен сериал" с главни герои Алисия, Николета, Валери Божинов и Ники Михайлов стават по-интересни и заплетени от "Листопад" и "Стъклен дом", взети заедно, коментират светски хроникьори.

В последния, най-интересен епизод от чалгаджийско-футболно-плеймейтската сага, вратарят потвърди, че има сериозна връзка със зряла жена. И не отрече, че това е бившата на Божинов! "Чувствам се добре с нея. Тя е мила, добричка, руса, но понякога и твърде груба (последният хит на Алисия се казва „Твърде грубо" - бел. ред.). Знае какво иска от живота. Май има и дете", заяви с тънка усмивка Ники, бъркайки в раната на Валери. Вратарят сподели още, че се чувства добре с настоящата си половинка и тя може да се окаже жената на живота му. Това потвърждава слуха, че Михайлов и Алисия планират сватба през лятото, както и дете.

Веднага след интервюто Божинов реагира като ужилен: "Смешно ми е. За мен животът продължава. Аз съм над тези неща, не желая да влизам в конфликти. Ще убивам неприятелите с мълчание", просъска настоящият титуляр в сърцето и силикона на бившата приятелка на Михайлов - Николета Лозанова.

Алисия също се включи с култови реплики в "житейската сапунка: "В момента съм много щастлива и ценена. За първи път се чувствам толкова желана и обичана". Бившата половинка на Валери Божинов категорично заяви, че Николета Лозанова влияе пагубно на футболиста. Алисия посъветва бащата на сина си вместо постоянно да демонстрира любовта си към Николета, да се заеме с кариерата си. "Тя е като земетресението в Япония - пълна разруха! Николета си постига целта - минава през всичко на всяка цена. Не мисля, че е страшна гордост да разделиш едно семейство и да отделиш детето от баща му, но тя точно това направи. Още по-грозното е, че даде гласност на глупостта си", отсече фолкаджийката.

Николета пък смята да отвърне на удара жестоко, като се омъжи за Божинов, преди това да сторят Алисия и Михайлов.

източник: Шоу

Прочита: 6309

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.