Понеделник, 30 Януари 2023

Щерката на Стоичков се омъжва

Печат Е-мейл
02 Март 2011

Михаела Стоичкова и Дани КлосДъщерята на Христо Стоичков - Михаела, планира сватба с младия автомобилен пилот Дани Клос, издават близки до двойката. Испанецът бил лудо влюбен в щерката на Камата и вече й е предложил брак.

Наскоро Стоичков пък посетил пистата на формула 1 в Барселона заедно с дъщеря си, за да гледат на живо тренировките на напористия пилот, на когото предричат голямо бъдеще в спорта.

Според запознати Дани имал характер, сходен с този на Ицо. Двамата се разбирали отлично и Стоичков одобрявал връзката на 22-годишната си дъщеря. Но кой знае като се сродят дали няма да запрехвърчат искри между цапнатите в устата тъст и зет, кахърят се близки на семейството.

източник: Шоу

Прочита: 4552

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.