Петък, 23 Февруари 2024

Българска секстелевизия тръгва през февруари

Печат Е-мейл
15 Декември 2010

Светлана Терзиева-СесилНова интернет телевизия тръгва в България през февруари. Според слуховете новата медия ще носи името СЕКС ТВ, а по същото време ще бъде пуснато и радио СЕКС FM. Програмната схема на новия тв канал почти е измислена.

Ще има предавания на живо и токшоута, които ще вървят през цялата нощ. Телевизията ще има и образователни предавания, в които ще се говори как да правим безопасен секс, ще става дума за проблемите на болните от СПИН, а също и всякакви теми, вълнуващи младото поколение.

Интересното е, че се очаква едни от основните водещи да бъдат гаджето на самбиста Благой Иванов - Златка Димитрова, бившата приятелка на Владо Арабаджиев - Калина, първата еротична водеща в България Светлана Терзиева-Сесил и топмоделката Вики Джумпарова.

Прочита: 5690

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.