Четвъртък, 02 Февруари 2023

Лили Червенякова фалира?

Печат Е-мейл
06 Декември 2010

Лили ЧервеняковаЗаведенията на милионерката на загуба след скандала със сина на Светла Петрова

Лили Червенякова, маститата бизнес дама, която в продължение на няколко петилетки се изявяваше като пръв меценат на звездите от българската естрада, е пред пълен финансов крах. Бизнесът й бил паднал под критичния за бранша минимум и тя планувала да закрие част от заведенията си, сред които е култовият ресторант „Чевермето".

„Палачинката" се преобърнала, когато част от домовете за веселба със съмнителни жени в столицата хлопнали кепенци. За капак и испанските власти оповестили, че смятат да възобновят делото срещу сина на цариста Станимир Илчев и журналистката Светлана Петрова - водеща на „Сеизмограф".

Владимир Илчев бе обвинен в склоняване към проституция в страната на биковете, но преди години успя да се измъкне от панделата. Как ще се развие новият съдебен процес, може само да се предполага. За испанските власти било ясно, че Владимир е имал участие в скандалния клуб „Табу" в центъра на София заедно със сина на Ваня - бизнесменът Камен Червеняков.

Международният скандал се отразил зле на имиджа на Червенякови, които вече обмисляли стратегия как да оцелеят по време на финансова криза и на непредвидени обстоятелства.

източник: Уикенд

Прочита: 6896

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.