Сряда, 01 Февруари 2023

Асдис Ран напусна България завинаги

Печат Е-мейл
29 Ноември 2010

Асдис РанАсдис Ран беше обещала, че няма да освобождава апартамента си и ще отскача от време на време до България, но ето че е променила намерението си.

 

От началото на месеца тя е освободила жилището в кв. "Стрелбище" и е потвърдила пред гледачката на децата си, че няма повече да ползва услугите й.

 

В момента Асдис е с двете си малки деца при Гардар в Германия, където той подписа договор за две години в тамошен отбор. Намеренията на красавицата да гради бизнес кариера у нас са се провалили и тя не вижда смисъл изобщо да посещава родината ни, съобщи Lifestyle.bg

Въпреки всичко Асдис много страда за България и за приятелите, които остави тук. И как няма да е така, като сексапилната исландка, сочена за елитна компаньонка, се радваше на благоденствието на журналисти и светски персони. Асдис си живееше добре у нас, където се превърна в един от най-търсените модели и експлоатирано лице в медиите.

Прочита: 5358

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.