Неделя, 02 Април 2023

И Христина кръшкала на Благой

Печат Е-мейл
12 Октомври 2010

Христина и БлагойБлагой и Христина се събраха в опит да възкресят връзката си след бурната авантюра на футболиста с фолкпевицата Лияна. Оказа се обаче, че и майката на детето му не е плела плетки и ронила сълзи вкъщи, а набързо му е намерила заместник.

Според отлично информирани източници Христина редовно спортува на стадиона на НСА в Студентски град, но не сама, а в компанията на висок красавец. Репортерска проверка успя да разучи, че момъкът е волейболист от школата на "Славия" - клубът, от който Благо тръгна към големия футбол. Студенти от спортната академия твърдят, че след тренировките Хриси и кавалерът й се тръгвали заедно с неговия черен Мерцедес MЛ. Очевидци твърдят, че "отчаяната съпруга" направо цъфтяла в компанията на волейболиста.

източник: Шоу

Прочита: 4977

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.