Събота, 27 Юли 2024

Евгени Минчев към хората на Слави: Вие сте пълни п.тки

Печат Е-мейл
08 Септември 2010

Евгени МинчевГрандиозен скандал между сценаристите на Слави и Евгени Минчев се разигра при гостуването му в шоуто на Дългия. Светският лъв захапа яко водещите, след като те се опитаха да се изгаврят с него.

Еничарите на Трифонов изкараха от нерви Минчев и го принудиха да избълва куп нецензурни думи в ефир. Пиарът бе на крачка от това да си тръгне, по средата на интервюто, но реши да остане и да постави на място „отворковците".

Интервюто с Евгени стартира в шеги и закачки. Внезапно обаче сценаристите насочиха разговора към сексуалната ориентация на Минчев и започнаха да се подиграват с лъскавия му начин на живот и познанствата му със световноизвестни благородници. Тошко Йорданов директно го атакува: „Това е тежка измислица - целият светски живот, който го развиваш; Защо я правиш тази показност, която е смешна? Руски бал! Отиват едни хора там, защото не могат да си платят яденето в сладкарницата. Жалка е цялата тази история. Това е пошла показност!"

След като Александър Вълчев поде темата за неговата сексуалност, напрежението ескалира. „Мило момче, който и да си и каквото и да си, колкото и да ти е голяма пишката... Стига вече с това, защото то уморява", отвърна ядосан Евгени. „Защо да уморява? Такива хора като тебе го демонстрират. Елтън Джон е известен с това, че пее, а не със сексуалността си. Докато в България е обратното. Например при теб излиза ориентацията ти на преден план. Защо парадираш с поведение?" - запита Тошко Йорданов. „С какво парадирам? Вие ме каните, не съм дошъл да ви се моля. Каните ме и ме нападате. Абе защо не се...! Минахте границата на добрия тон. Какво си въобразявате вие? Че ще ме наречете педераст пред 2 милиона и аз ще се изчервя.

Мъжът не е орган, а поведение - вие се показахте като пълна путка тази вечер!", изпусна нервите си Минчев. И ги посъветва да му гледат в гащите и да му дават акъл само ако като него са дали 250 000 лева за благотворителност.

След излъчването на скандалното предаване интернет форумите прегряха от коментари. Проверката сочи, че повечето зрители са на страната на Евгени. "Слави след това предаване може спокойно да уволни „редколегията" - показаха се като пълни тъпаци не за първи път. Надявам се поне Слави да прояви мъжки характер. Тази тъпня, която сътвориха, приличаше на разпит пред блока от лелките клюкарки. Мъжът в предаването беше, разбира се, Евгени. Крещеше разликата и в интелекта, и в парите в полза на Евгени Минчев. Слави, свърши си работата - тези хора не са твоите хора", гласят най-често изказванията във форумите.

източник: Шоу

Прочита: 3606

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.