Неделя, 28 Май 2023

Синът на Масларова залюби Елена Паришева

Печат Е-мейл
30 Юни 2010

Елена ПаришеваСинът на Емилия Масларова бил тайният любовник и спонсор на фолкпевицата Елена Паришева, твърдят нейни колежки. Константин Радонов бил известен като "новият Коко Динев", разправят още те.

Богатият младок раздавал щедри суми за клипове и нови албуми на изгорите си от лекия жанр, които сменял като носни кърпички. Според мълвата синът на Масларова бил в непрекъснати скандали с именитата си майка заради страстта си да се прави на меценат пред своите фолкгаджета, последното от които била именно Елена.

След избухването на скандала изпълнителката на "Още" обаче отрече да има взимане-даване с "новия Коко". Тя заяви, че дори и някога да е срещала Радонов, не държи да познава родословното дърво на хората, с които се запознава.

източник: Шоу

Прочита: 4939

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.