Понеделник, 05 Юни 2023

Вълка отново прибра Ася в "леговището" си

Печат Е-мейл
30 Юни 2010

Ася Христова и Румен ГайтанскиМоделкатата Ася Христова успяла да извоюва отново сърцето (и портфейла) на един от най-богатите българи Румен Гайтански.

 

Ася е майка на третото дете на бизнесмена, известен с прякора си Вълка. Той има още две дъщери от други връзки - Джулия от красавицата Ели и Рая от Ивайла Бакалова.

 

След раздялата си с Гайтански Христова живееше в просторен апартамент в престижен софийски квартал, разкриват хора от приятелския й кръг. И докато всички се оглеждаха коя ще е новата Вълчица, Ася успя да върне любовта на бизнесмена. За да няма неразбрали златотърсачки, тези дни тя организира грандиозно парти в красивата къща на милионера на столичната ул. "Оборище".

източник: Шоу

Прочита: 9682

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.