Събота, 22 Юни 2024

Николета Лозанова отново се събра с Ники Михайлов

Печат Е-мейл
13 Юни 2010

Николета ЛозановаСпоред последните слухове плеймейтката Николета Лозанова май отново се е събрала с футболиста Ники Михайлов.

 

Красивата брюнетка разкри пред списание Story, че в момента е влюбена, а човекът до нея е на нейните години, състоятелен е и е много влюбен.

 

В Story Николета Лозанова споделя, че смята ролята на любовницата за по-добра от тази на съпругата.

Според нея мъжете се отнасят по-добре с неофициалните си половинки и ги глезят повече.

Плеймейтката Николета Лозанова не казва кой е любимият й, защото той не искал връзката им да става обществено достояние. А дали това е голямата й любов Ники Михайлов, може само да се гадае.

Прочита: 4618

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.