Събота, 27 Юли 2024

Милионерът Христо Сираков: Пропаднах, водя безсмислен живот

Печат Е-мейл
09 Юни 2010

Христо СираковКултовият плейбой Христо Сираков, по-известен като Ицо стоте манекенки, направи страшно признание. "Малко пропаднах. Водя безсмислен живот. Не се харесвам", изплака той.

Милионерът, който е спал с почти всички красиви и известни жени в България, твърди, че сутрин като се събуди, му е пълно в кревата, но му е празно на душата. "Нямаш спомен, нямаш нищо, за което да се сетиш, че е било хубаво. Да, животът тече, много хора сигурно ми завиждат, че живея така и ми е постоянно весело. Не живея лошо, но когато душата ти е празна, нямаш удоволствие и щастие", твърди Христо Сираков.

Гонещият 60-така плейбой твърди, че е бил щастлив единствено със съпругата си Мария и се кълне, че не й е изневерявал нито веднъж за 15-те години, които прекарали заедно. Нещо повече - той разкрива, че двамата са се развели официално едва преди шест месеца, макар че са разделени от 2002-а.

"За мен беше тежко сантиментален този развод, аз не исках да се разделяме никога. Наложи се по чисто технически причини - тя живее в Италия, има фирми там, децата са при нея... На Мария душата й е красива, освен че външно е безумна красива. Затова си обичам жената, защото и когато нямахме пари и спяхме на земята, пак бяхме прегърнати... Сега малко пропаднах. Водя безсмислен живот", изповяда се Ицо стоте манекенки. Апропо, прякорът му измислила именно Мария. Която също е бивша манекенка.

ДОСИЕ:

Малко хора знаят с какво точно се занимава Христо Сираков. В миналото е бил представител на "Алфа Ромео", както и на оръжията "Берета" за България и Балканите. В момента плейбоят върти много и различни по вид дейности. Той притежава най-големия завод за кожи в България. Изнася цялата му продукция за Италия. Занимава се и с текстил - произвежда платове. Неотдавна започна производството на луксозна яхта с италиански дизайн и конструкция. Освен това внася мебели, обзавежда хотели и частни апартаменти. Внася и вина от Италия. "Забавлявам се, правейки пари!", твърди Стоте манекенки.

източник: Шоу

Прочита: 10088

Коментари (1)

...
Бих умрял от срам ако дъщеря ми на 20 години върви след тоя
Тоя дъртак гледате ли го в милионер търси съпруга , 02 януари 2012 22:16

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.