Понеделник, 27 Май 2024

Война - Слави срещу Доган

Печат Е-мейл
01 Юни 2010

Слави Трифонов и Ахмед ДоганСлави и сценаристите му в продължение на 30 минути громиха медийния монопол на Ирена Кръстева и сина й Делян Пеевски.

Те настъпиха яко и Корпоративна търговска банка, в която се оказаха половината пари на държавните фирми. Не подминаха и СИБанк, управлявана от Цветелина Бориславова.

„На Пеевски и Кръстева - не им купувайте вестниците, не ги четете.

Реално те са собственост на Доган и имат задачата да ни манипулират!" призоваха те от екрана на шоуто, визирайки „Уикенд", "Монитор" „Телеграф" и другите издания на бившата тото-шефка.

Почти всички медийни стожери и експерти са на мнение, че и в тази поредна битка, започната от Дългия, мирише на нещо гнило.

Трифката се чувства тотално отритнат от всички, дето доскоро му се пишеха големи приятели - а отлъчването му започна, след като Славчо падна на колене пред президента Георги Първанов.

Първо Трифката пристана на Бойко.

Премиерът обаче паряса пред цяла България своята телевизионна невеста.

Ударът, нанесен от Борисов, буквално закла Слави Трифонов.

Той още не може да се съвземе - а съмненията, че е искал от Бойко Борисов незаконна услуга (заради строежа на билдинга си) ще останат за цял живот.

Защо обаче Славчо скочи и срещу медийната групировка на Доган?

Това все още не е ясно.

Но експерти са на мнение, че Дългия се надцени и войната му с Ирена Кръстева и Делян Пеевски (респективно - с Ахмед Доган) ще го съсипе тотално.

източник: Папарак

Прочита: 4281

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.