Четвъртък, 23 Май 2024

Юлияна Дончева се омъжва с жълта рокля

Печат Е-мейл
28 Май 2010

Станислав Недков и Юлияна ДончеваБившата царска депутатка Юлияна Дончева е в усилена подготовка за пищната си сватба това лято. Събитието ще се състои точно на рождения ден на бизнес дамата в хотел „Севастократор” в Арбанаси, само година след като двамата влюбени се запознали.


За да се врече във вечна вярност на втория си съпруг Станислав Недков-Стъки, Дончева е решила да не бъде в класическа бяла рокля, а в жълто. Така се надявала цветът да й донесе късмет заради китайския календар. Според него в годината на Тигъра жълтото е гаранция за успех.

източник: Уикенд

Прочита: 4573

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.