Петък, 09 Юни 2023

Лолова сменя 15 шапки заради лекари

Печат Е-мейл
22 Май 2010

Татяна ЛоловаТатяна Лолова ще смени повече от 10 шапки, които са нейната страст. Но не на сцената, а за снимките на видеоклип.

Той ще бъде пуснат по време на пресконференция, на която самата актриса ще е и водеща. „А защо не? – контрира Таня. – Джеки Стоев ми е казал, че мога да изиграя всичко, дори кокошка”.

„Мога да съм лимон, мога и да съм портокал”, е една от известните автошеги на великолепната актриса. Таня се впуска в новото начинание, „подведена” от приятелката си, журналистката Юлия Пискулийска. Двете заснемат предварително видео материал, посветен на международното събитие, което ще се състои в курорта Албена на 22 май. Тогава фондация „Мост” ще събере 20 известни лекари и учени от България и света, начело с проф. Иван Черноземски и проф. Иво Кременски, за да разискват ролята на генетиката за поставяне на точна диагноза на всеки индивид.

източник: Уикенд
Прочита: 2782

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.