Петък, 23 Февруари 2024

Под тепетата растат най-красивите българки

Печат Е-мейл
05 Май 2010

Ивайла БакаловаВечният спор в кой български град живеят най-красивите българки беше решен в анкетата на Men.bg. Ето и резултатите:

Русенки

4,5 на сто от мъжете, които четат Men.bg, са гласували с две ръце “за” девойките от най-красивия крайдунавски град. И ние сме чували хубави думи за тях...

Търновки

Старопрестолните болярки обират 4,8 процента от вота на българския мъж. Все пак може да са търновки, но някога са били горди столичанки.

Старозагорки

7,1 на 100 от нашенците са дали гласа си за старозагорските мадами, което никак не ни учудва, след като разбрахме, че половината фолкаджийки са от града на правите улици.

Плевенчанки

Само с една стотна повече от старозагорки (7,2) се нареждат известните в цялата страна със сексуалния си капацитет и полова мощ плевенчанки.

Бургазлийки

Красавиците от Южното черноморие печелят 8,8 процента от гласа на българския мъж за най-хубави българки.

Други

13,7% от читателите на нашия скромен сайт смятат, че най-красиви са девойките от Габрово, Видин, Благоевград, Добрич, Сливен, Шумен, Ямбол и Пазарджик.

Варненки

Почетният бронзов медал отива при момичетата от морската ни столица, като за тях са гласували цели 17,5 процента от читателите на Men.bg.

Софиянки

Сребърният медал отива при столичанки със 17,7 на сто от вота, макар най-красивата българка тази година (Мис България 2010) да е чистокръвна софиянка.

Пловдичанки

Майна, златния медал подаряваме с чисто сърце на момичетата от Филипополис с почти 20% от читателския вот. Неслучайно девойки като Николета Лозанова са родени и отрасли именно в града под тепетата.

Прочита: 5195

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.