Събота, 27 Юли 2024

Запечатано с татуировка

Печат Е-мейл
02 Май 2010

 Считани за израз на бунтарство или упадък, днес татуировките все по-често смело биват съчетавани с рокли с голи гърбове и диаманти. Фотообективите настървено търсят да уловят палаво показващите се знаци и символи изпод дрехите. А световните знаменитости се надпреварват да изписват най-съкровените послания по телата си.

Tова е последният писък на модата и както всичко модно, си има своя концепция. Татуировките все по-често се свързват със събития от личния живот и се превръщат не просто в белег по тялото, но и в памет за случилото се. Както всяка мода, и тук стиловете бързо се менят и последната лудост на звездите са надписите на източни езици. Те са неразбираеми за непосветените, защото текстът, изписан по тялото, е едновременно видим и провокативен, тайнствен и скрит.

Ето кои са българските звезди, украсили телата си с тайнствени надписи.

Елена Петрова

Елена Петрова винаги е носила аристократична тайнственост и сдържаност. Откакто започна сериалът “Стъклен дом”, в който тя играе главна роля, интересът към актрисата нарасна неимоверно. Форумите са пълни с коментари за прекрасната й игра и неповторимия й стил. Прокрадва се и въпросът какво пише на ръката на звездата. Още докато водеше шоуто Dancing stars, зрителите видяха тайнствена татуировка на ръката й. След упорито търсене разбрахме, че Елена е татуирала на английски език със санскритски букви имената на двете си деца близнаци -  Изабела и Александър.

Мария Игнатова

Още една родна красавица - Мария Игнатова, татуира красивата си кожа с китайски йероглиф. Тайнственият надпис краси китката на водещата и според запознати крие белег от опит за самоубийство. Самата Мария разказва, че посланието е свързано със сина й, но не бива да разкрива повече, за да не се загуби силата на надписа. Ние обаче успяхме да разберем какво крие тайнственият йероглиф. “Виктор завинаги” са думите, които е написала красивата Мария на китката си, а Виктор е синът й от приключилия брак с Петко  Димитров.

Димитър Бербатов

Една от най-потайните български знаменитости - Димитър Бербатов, също носи  китайски йероглиф на ръката си. Бербо започна с татуировка на дясната си ръка, чието значение на китайски е “един от избраните”. На другата му ръка пише “От стоте неща нито едно не е забранено”. Последната му татуировка украсява таза и нея все още никой не е успял да разчете или заснеме.

Златка Димитрова

Една от най-атрактивните дами на родния хайлайф - “Мис Плеймейт” Златка Димитрова, също украсява прекрасното си тяло с два тайнствени надписа. На врата си палавата брюнетка е татуирала йероглиф, чийто превод е: “Сърце, енергия и танц”. Тя разкрива, че това са думите, които я характеризират най-добре като душевност. Още една татуировка, този път на латински, краси китката й. “Veni Vidi vici” или “Дойдох, видях, победих” - това е жизненото мото на красавицата, което я водеше и на конкурса за красота и сексапил, който спечели през 2009-та г.

Ромина Андонова

И накрая - новата кралица на красотата нежно ни се усмихва изпод короната и маха с ръка, украсена с надпис. Едва на 21 години, Ромина Андонова също е написала кратко изречение на плътта си, гласящо: “Io appartengo a Dio” - “Аз принадлежа на Бог”. То сякаш дава отговор на всички, които се питат на кого принадлежи най-красивата българка.

Прочита: 9098

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.