Събота, 27 Юли 2024

Известна манекенка се хвали: Карамазов не е гей. Проверих!

Печат Е-мейл
09 Април 2010

Владо КарамазовВладо бил самовлюбен, гледал се в огледало, докато прави секс

Митът за хомосексуалната ориентация на Владо Карамазов е разбит от знойна манекенка. Красавица, която работи в известна модна агенция, от няколко седмици насам се хвали на свои колежки, че е преспала с актьора.

Моделката се кълне, че той е стопроцентов мъж и сексът с него е незабравимо удоволствие. „Освен че е суперпотентен, атрибутът му е доста голям", хвали го манекенката. Тя категорично отрича дори най-малка възможност да е „мека китка" и се кълне, че лично го е проверила.

Момичето имало опит с хомосексуалисти и не открило никакви признаци на такива наклонности у актьора. Красавицата, чието име не споменаваме, защото вече има сериозен приятел, се запознала с Владо Карамазов преди няколко месеца в заведение. Била на вечеря във „Фънкис китчън" в компания с Юлиан Вергов и той я представил на сексапилния си колега. Двамата веднага се харесали и разменили телефоните си. Карамазов я поканил на свое представление, а след това се стигнало и до секс.

Въпреки че се оказал страшно надарен и опитен в леглото, манекенката предпочела да не задълбочава връзката с Карамазов. Според нея той е психически неуравновесен.

„Цялата му къща е в огледала. Той постоянно се гледа и е обсебен от образа си. Толкова е самовлюбен, че дори до спалнята си има огромно огледало, в което се взираше, докато правихме секс", обяснявала моделката пред своите приятелки.

източник: Уикенд
Прочита: 5243

Коментари (1)

...
emi da, toi ne e gei - toi e biseksualen.. i tova go znaqt horata koito rabotqt s nego, a ne praznoglavite kurvi, koito v bg se nari4at manekenki
lizutariq , 12 октомври 2010 00:47

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.