Събота, 27 Юли 2024

Задължителните женски качества според мъжете

Печат Е-мейл
08 Септември 2011

 Мъжете определят сексуалността на жените по различен начин, но има някои "критерии", които всички кандидатки за сърцето му трябва да покриват.

1. Жената трябва да е красива. Не съществува определение за "красива жена", но повече мъже я описват така: Хубава фигура и красива коса. Накратко, за да бъдат привлекателни в очите на мъжете, трябва да личи, че жените се грижат за външния си вид.

2. Едно момиче трябва да е игриво. Според мъжете трябва да има игриви и забавни жени, които могат да се смеят на самите себе си, без да се страхуват, че това ще развали репутацията им.

3. Трябва да е отворена към нови неща в секса. Някои мъже не крият, че искат да се оженят за девица, но понякога жадуват за връзка с жена, която знае как да им достави удоволствие. Всички представители на силния пол са единодушни, че опитът е без значение, важно е да си готова да експериментираш.

4. Жената трябва да казва "благодаря". Мъжете обичат да чуват оценка за техните усилия да изберат ресторант, да купят цветя и т.н. Те високо ценят жените, които умеят да се отблагодаряват и по този начин да показват, че наистина оценяват постъпката им и са прекарали добре.

5. Жената трябва да може да се целува. Всеки мъж иска да попадне на жена, която когато го целува, земята пропада под краката му. Това умение значително увеличава сексапила в очите на мъжа.

6. Жената трябва да нарушава правилата. Всички момичета имат правила и принципи, но е задължително понякога да си казват "Днес е ден без правила".

Прочита: 2920

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.