Събота, 27 Юли 2024

Юлияна и приятелят й Станислав: Ще се оженим през лятото

Печат Е-мейл
04 Март 2010

Станислав и ЮлиянаМорално ли е дама, която народът е пращал да го представлява в парламента, да зареже семейството си заради мъж, по-малък от нея с 16 години? Точно това обаче стори неотдавна бившата депутатка Юлияна Дончева.

Тя най-изненадващо прекрати 20-годишния си брак с бизнесмена Горан Петков и се отдаде на младия състезател по жиужицу Станислав Недков - Стъки.
- Преминахте през много препятствия заради любовта си. Имате ли усещането, че сте в главните роли в някой романтичен филм?
Юлияна: Сьс Станислав наистина се чувствам като в романтичен филм. Често ме изненадва и това ме прави много щастлива. Жестовете, с които ми доказва любовта си, не са само на празници. Те са в нашето ежедневие.
Станислав: Юлияна е една сбъдната мечта за мен и заслужава огромно внимание. За мен е важно тя да се чувства обичана и щастлива.
- Като във всеки холивудски сюжет финалът трябва да е романтична и пищна сватба. Насрочихте ли вече датата?
Станислав: Все още не сме се спрели на конкретна дата, защото не е ясно кога точно ще се проведат предстоящите ми мачове в Япония. Със сигурност обаче сватбата ще е тази година. Много ни се иска да бъде през лятото.
- Как си я представяте?
Юлияна: Весела, с много приятели и без показност.
- Юлияна, срещнали сте се на рождения ти ден и Станислав ти е поднесъл огромен букет с червени рози. Как реагира на този жест?
Юлияна: В случая по-важно беше посланието, с което ми беше поднесен букетът с червените рози. То беше много красиво и истинско.
Станислав: Юлияна е жена, която винаги ме е впечатлявала, и исках да направя нещо специално за нея. Букетът и вниманието ми бяха в знак на уважение към една жена, постигнала доста в живота си. Всичко на този свят е от Господ и той знае кой с кого да събере. Скоро след като се запознахме, се появиха и чувствата ни един към друг.
- Станиславе, Юлияна винаги е казвала, че й е било трудно да вземе решението да се разведе. Какви бяха твоите страхове?
Станислав: След като се опознахме, разбрах, че тя е жената, с която искам да споделя живота си. Оттогава нито за миг не съм изпитвал някакво притеснение.
- Откакто разкрихте връзката си, се коментира разликата във възрастта ви. Защо според вас тя буди толкова голям интерес?
Юлияна: В продължение на векове е насаждано мнението, че мъжете трябва да се женят за по-млади жени. Такива случаи като нашия все още трудно се възприемат. Мисля обаче, че любовта няма възраст и нищо не бива да спира двама души, които се обичат.
- Да, но ти неведнъж си споделяла, че си се притеснявала да започнеш връзка с по-млад мъж...
- Със Станислав преминахме през доста изпитания, в които успяхме да проверим чувствата си. Възрастта в случая има само информативен характер. У нас все още сме консервативно настроени към подобен вид връзки и недоверието към тяхната стабилност е голямо. Най-важното е двама души да се срещнат емоционално, да споделят едни и същи идеи, да се подкрепят взаимно и да имат сходни разбирания.
- Кой ти беше опора, когато трябваше да решаваш дали да се събереш със Станислав?
- Имам истински приятели, които винаги ме подкрепят. Тогава никой не ми даваше съвети, защото в такива моменти решенията трябва да се вземат не само с разум, но и със сърце.
- Преди да срещнеш Станислав, едва ли някой си е мислил, че си жена, склонна да рискува...
- Напротив, винаги съм рискувала и не винаги съм печелила от това, но съм си такава... Не искам в живота ми всичко да е програмирано и ясно предварително. Със Станислав имам нови идеи, вълнуват ме по-различни неща, имам нови цели... В живота няма нищо случайно. Станислав се появи в точното време на точното място.
- Станиславе, каква беше твоята позиция, когато Юлияна се намираше пред дилемата дали да рискува с теб, или не?
- Когато искаш от жена да направи такава голяма промяна в живота си, трябва да й докажеш, че си мъж, на когото може да се разчита. Да си отговорен, уравновесен, да знаеш какво точно искаш... Мъж, с когото можеш да създадеш едно истинско християнско семейство. Всеки ден давам всичко от себе си, за да оправдая доверието, което жена ми има към мен.
- Юлияна, синът ти как прие промяната?
- Той е вече голямо момче и разбира ситуацията добре. Не казвам, че му е било лесно, но прояви характер. Всички вложихме много, за да не предизвикаме големи сътресения и нещата да минат възможно най-цивилизовано.
Станислав: Той е много умен и готин. Станахме големи приятелчета и се разбираме чудесно.
- Какво ви накара да се влюбите един в друг?
Юлияна: Бях силно впечатлена от решителността на Станислав да бъдем заедно без компромиси и лъжи. Той не приема средните и неясни положения, заради което го уважавам. Само истинските мъже имат силата да се борят за любовта си. И за миг не съм се съмнявала в него, а доверието е нещо много ценно, особено в днешни дни.
Станислав: Юлияна е уникална. Съчетава в себе си много неща. Една истинска дама - умна, нежна и елегантна, а в същото време и с мнение по всеки въпрос. И ако мнението й е различно от това на останалите, има решителността да го каже на глас.
- Мислите ли за деца?
Юлияна: Много обичам деца.
Станислав: Аз също. (усмихва се)
- Какво си пожелавате?
Юлияна: Бог да е с нас и с всички, които го обичат!

източник: Уикенд

Прочита: 4104

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.