Понеделник, 26 Февруари 2024

Азис стана домакиня

Печат Е-мейл
21 Октомври 2009
АзисВпреки че промени имиджа си и вече успява да докара вид на средностатистически хетеросексуален мъж, Азис все още не може да се отучи от някои навици. Близки до краля на фолка споделят, че той е зарязал роклите и гримовете дори, но все още се изживява като домакиня.
Когато не тичал по ангажименти, Азис се затварял вкъщи и се закотвял пред печката.
„По цял ден снове с тенджери и тигани от горния до долния етаж на мезонета си. Прави го заради дъщеря си Рая, защото държи тя да яде само домашно приготвена храна. Освен това му доставя удоволствие да изпробва нови рецепти. Дори с Катето Евро си имат традиция. Поне веднъж седмично се събират и готвят заедно по женски", разказват за новата страст на краля на фолка негови близки.

източник: Уикенд

Прочита: 4368

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.