Събота, 22 Юни 2024

Емануела търси майка под наем

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

 

 Майка под наем ще износи второто дете на фолкдивата Емануела, стига Законът за сурогатното майчинство да бъде приет у нас. Прясно омъжената звезда на „Ара" взела решение да използва алтернативен метод, с който да осигури бащинство на съпруга си Никола, за да не прекъсва кариерата си.

Синеоката изпълнителка вече има едно дете, Христо, от първия си кандидат-съпруг, който обаче не се осмели да бъде баща и я заряза бременна.

В първите дни на годината Емануела най-накрая се омъжи на тайна церемония. Вьпреки че младият бизнесмен \Никола Стоянов\ приел доведения си син като свой, не криел желанието си да стане и самият той родител.

„Двамата ми мъже се разбират чудесно. Никола много иска да си имаме бебе.

Христо също ме навива да му родя братче или сестриче. Аз искам момиченце, за да я обличам в рокли, да й връзвам панделки, да бъде една красива дама" , сподели наскоро певицата.

Евентуална втора бременност обаче ще я свали най-малко за година и половина от сцената. От което губещи ще са и тя, и продуцентите й. Отделно имала забрана да издува корема в рамките на договора си с „Ара". В него шефът на компанията Виктор Касъмов не бил предвидил като опция, че подопечната му певица няма право да се посвети в майчинството, ако друга жена износи плода й.

„Никола няма нищо против друга жена да износи бебето ни, вече обсъждахме този въпрос.

Сега само ще трябва да изчакаме, докато приемат закона на сурогатните майки. Ако пък това не стане, тогава ще му мисля...", споделила пред колежки Емануела.

Въпреки че сурогатството все още не узаконено, черният пазар за майки„под наем"процъфтява.

Млади жени предлагат утробите си за 10-15 хиляди лева.

източник: Уикенд

Прочита: 17556

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.