Събота, 08 Май 2021

Софка се изцепи от кеф на сцената в Азербайджан: Ле-лее, тук все едно е Нова година

Печат Е-мейл
18 Май 2012

Софи МариноваСофи Маринова се превърна в една от атракциите в Баку, уверяват българските представители там. След нейната репетиция тя вече е спрягана от представителите на медии от цял свят за една от най-екзотичните кандидатури. Засега те не я поставяли на предни места в залозите си, но със сигурност ги спечелила с непринудеността си.

Цапната в устата, Маринова отговорила на всякакви журналистически въпроси, дори и на най-личните. Когато я попитали защо е с татуировка на ръката, тя обяснила, че преди време там било изписано името на любим мъж. Но след като го разлюбила, за да го заличи, се принудила с втора татуировка да си нанесе цветя върху кожата.

За капак гласовитата Софка ги проглушила с откъс от ромския химн „Джелем, Джелем". На репетицията тя пяла в рокля с тигрови мотиви, а тоалетът за представянето й все още се пази в тайна. Въодушевена от сценичните ефекти на голямата сцена,където ще се състои конкурсът, първата реплика на Маринова била: „Ле-лее, че то тука все едно е Нова година дошла!"...

Най-безгрижно от българската агитка се чувствал синът й Лоренцо. Той бил по цял ден в басейна на петзвездния гранд хотел. Надзиравал гогримьорът Мис Бони.

Софи Маринова ще пее на втория полуфинал на 24 май. Ако късметът е с нея, ще повтори на финала на 26 май.

източник: Уикенд

Прочита: 3259

Коментари (1)

...
Baba Sofka se dra kato zaklana kokoscka na Evrovizija. Na nai-posledno mjasto e....
for Sofka , 28 май 2012 14:35

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.