Понеделник, 26 Февруари 2024

Софи Маринова: Ще се женя за млад милионер

Печат Е-мейл
22 Март 2012

Софи МариноваВрачки предсказали на Софи Маринова, че ще се омъжи за чужденец милионер, разкрива самата тя. „Врачките знаят всичко за хората, които са известни и затова ми предсказват мъж – защото знаят, че си търся", досеща се фолкфурията, която ще ни представя на „Евровизия". И допълва с надежда: „Но пък може и да се сбъдне, току виж някой милионер се появи в моя живот. Но и да е красив и млад освен това, три в едно!".

Близо 1 година вече Софи не се е виждала с бившата си любов – доведеният си син Дачо. И не искала да го вижда, защото той вече има ново гадже и нямала намерение да му обърква нещата.

След като се разделила с него, Маринова имала една-две авантюрки, „защото след като скъсам с някой мъж, трябва да си легна с друг, за да забравя предишния".

източник: Шоу

Прочита: 3751

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.