Събота, 22 Юни 2024

Софи Маринова дала целия си хонорар от Лондон за парфюм

Печат Е-мейл
23 Май 2011

Софи МариноваПопфолк изпълнителката Софи Маринова сподели в предаването "В джаза събота вечер", че при едно от посещенията си в Лондон тя дала целия си хонорар, за да си закупи супер луксозен парфюм от Harrods.

Той бил в изящна опаковка с рози, но по нейните думи имал кисел аромат на лимони. Ексгаджето й Дачо пък недоумявал как може Софи да даде толкова много пари за малко парфюмче, което почти било празно.

Гласовитата певица сподели още, че като Лоренцо порасне още малко би искала той да учи именно в Лондон. Тя допълни, че в момента е сама и й е много трудно с отглеждането му, но въпреки това съчетава професионалните с личните си ангажименти.

Прочита: 3460

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.