Неделя, 25 Септември 2022

Коко Динев събра трите си жени

Печат Е-мейл
22 Март 2011

Нелина, Анелия, Коко Динев и ЕмилияФутболният бос Коко Динев е на път да сбъдне мечтата на всеки средностатистически мъж от Саудитска Арабия. Бизнесменът успя да събере на едно място три от своите жени! И трите са споделяли леглото на бизнесмена. И трите имат по едно дете от него.

Доскоро дори и едва прохождащите фолкпевици бяха наясно, че звездите Емилия и Анелия не могат да се дишат, защото си съперничат за сърцето на Коко. Нелина пък играеше ролята на арбитър, опитвайки се да бъде мила ту с едната, ту с другата.

Войната между жените на Динев даваше обилна храна за клюки сред т. нар. ВИП-персони, но отскоро в "харема" на хазартния бос цари истинска идилия - бизнесменът решил да събере в София и трите певици. За да не се чувства нито една от тях ощетена, той ги подсигурил с луксозни апартаменти в района на "Кошарите" в баровския столичен квартал "Лозенец", където се намира и неговата резиденция.

Запознати с бита на балканския Дон Жуан твърдят, че от известно време на женския фронт е настъпило примирие. Нещо повече - Емилия и Анелия започнали д се поздравяват по време на общи участия и да устройват мили срещи по женски в "извънработно време".

източник: Шоу

Прочита: 7612

Коментари (1)

...
хахахааааааааааааааа!какви са хората такава е и даържавата!
весел! , 06 април 2011 08:46

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.