Понеделник, 06 Февруари 2023

Ще оперират ли Преслава

Печат Е-мейл
01 Май 2010

Преслава„Добре съм, просто имам проблем със зрението”, отрича певицата

Феновете на Преслава бяха шокирани от вестта, че любимката им има зравословен проблем и се налага операция.

„Наистина имам нарушено зрение, но не е толкова сериозно, колкото го изкараха. Опитах се да разясня, за да не се появяват слухове, но явно без успех. Истината е, че имам късогледство. Нося лещи, но когато съм на участие, заради многото дим ми сълзят очите. Опитах с очила, но и с тях не ми е комфортно. Пък и изглеждам много строга”, споделя Преслава и допълва, че засега не се налага да се подлага на някаква процедура. „Слава Богу проблемът със зрението ми не е толкова сериозен и не се налага операция”.

Въпреки много слухове, които непрекъснато се появяват за Преси била в прекрасно настроение. Както винаги изпълнителката била в компанията на близки приятели. Певицата споделила, че се чувства страхотно и заради заснемането на видеото към песента на триото Коцето, Борис Дали и Илиян. Тя участва като актриса в клипа.

„Беше много забавно, въобще не усетих кога приключиха снимките. Имаше и някои трудности, но успяхме да ги преодолеем. Коцето ми беше казал датите, на които ще заснемем клипа, но забрави да уточни за кой месец говори. Помислих, че става въпрос за май, а то се оказа, че е имал предвид април. Така че вечерта преди снимките ми звънна и аз трябваше да реагирам в последния момент. Обадих се на момичето, с което работя, за да й обясня каква рокля искам. Коцето ми беше казал, ако е възможно да не съм много прикрита, колкото се може повече да се вижда от мен”, през смях разказва Преслава. И допълва, че дизайнерката на тоалета била готова със задачата си на следващия ден, когато започвали и снимките.

„По сценарий бях на участие в казарма. Естествено сещаш се какви реакции имаше от „войниците”. Константин беше генерал, имаше старшини. Много забавно беше”, издава Преси.

източник: Уикенд
Прочита: 3011

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.