Сряда, 23 Октомври 2024

Райна сред най-умните момичета в попфолка

Печат Е-мейл
28 Февруари 2010
РайнаГабриела води класацията с две висши

Обикновено сме свикнали да заклеймяваме фолкпевиците като празноглави хубавици, които дори не могат да пеят и разчитат само на външността си. Много от тях обаче упорито се опитват да избягат от този имидж - и може би са успели. А ето и звездните студентки, които нощем пеят, а денем залягат над уроците.
Освен че спечели VIP Dance, Райна намира време и да учи неоелинистика в НБУ. Тя дълго време пазеше в тайна каква специалност е приета в Нов български университет, но приказливите й състуденти я издадоха. Веднага след края на VIP Dance Райна залегна над учебниците, защото по време на шоуто тя беше в тежка изпитна сесия. Райна споделя, че се справя с изпитите, но запознати коментират, че в Нов български университет учат доста ВИП персони именно защото там много лесно се взимат изпити. Въпреки това трябва да признаем, че специалността на Райна е доста респектираща. Лично си поставяме за задача да я изпитаме, ако я засечем някъде по столичните заведения.
Следващата студентка е Кали. Певицата не само роди второто си дете, стана водеща в предаването на Pro BG “Размяна на съпруги”, но и се справи с кандидатстването в СУ “Св. Климент Охридски”. Тя бе приета в специалност философия, която избра да учи задочно. Кали се захвана и с изучаването на испански език. Явно певицата има много свободно време или изобилие от енергия, за да може да се справя с всичките си начинания. Носят се легенди как втрещила посетителките на столичен салон за красота, когато извадила от чантата си дебел учебник по философия и започнала да чете.
Фолкдивата Габриела води всички класации с двете си висши образования. Изпълнителката на хита “Аз жени не ям” направи истинска интелектуална революция в жанра. Тя заедно с “Мис България” Антония Петрова е една от най-образованите силиконки. В биографията си Габриела има тапии за международни икономически отношения и финанси. След второто си образование тя дори сложи очила, обяснявайки, че от четенето зрението й рязко се влошило.
Габриела се възползва от наученото и наскоро отвори първия си офис в София за застраховки и кредити. Изпълнителката на дори се пошегува, че ще застрахова силиконовите богатства на колежките си на преференциални цени. Габриела е първата певица, която застрахова 900-кубиковия си силиконов бюст за 100 хиляди евро.
Mалцина може би знаят, че фолкфурията Малина има диплома за ветеринарен лекар. Близки до звездата твърдят, че тя била доста образована и блестяла с удивително чувство за хумор. Малина никога не е практикувала избраната от нея професия, но много обича животните. Тя също се пробва да стартира собствен бизнес с продажба на бижута, който наскоро фалира. Но това доказа, че тя е доста инициативна и скоро може да я видим и в ново амплоа.
Прочита: 4974

Коментари (4)

...
smilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gif obi4am vi smilies/tongue.gifsmilies/tongue.gifsmilies/tongue.gif
stefka , 01 август 2010 14:44
...
raina mn si sladka i krasivasmilies/tongue.gifsmilies/shocked.gifsmilies/sad.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
elica , 07 август 2010 03:39
...
smilies/smiley.gifraina e nomer 1
ana , 05 октомври 2010 22:24
...
Райна е най красивата, умната и възпитана жена.Възхищавам й се, че никога не коментира и не излага личния си живот на показ.Както прави Коцето.
кика , 12 октомври 2010 00:31

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.