Понеделник, 26 Февруари 2024

Преслава спи с алкохолен бос

Печат Е-мейл
24 Октомври 2009

ПреславаПреслава е забила боса на голям български винпром. Това е най-горещата клюка във фолксредите в последната седмица.
Сексбомбата на чалгата, която няма равна по продажби в съсловието тази есен, се разполагала удобно в кревата на баровеца вече половин година.

Покрай топлата им връзка тя успяла да се вреди и за рекламно лице на фирмата му. "Те двамата редуват полезното с приятното", ехидно коментират служители на алкохолната компания, която в момента е в период на подем.
В същото време, за да отклони вниманието от истинския си приятел, Преслава постоянно афишира мними контакти със свои колеги от чалгата от типа на Константин.

източник: Галерия

Прочита: 5602

Коментари (1)

...
smilies/smiley.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/wink.gif super e preslava
Nesrin , 12 май 2011 23:03

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.