Сряда, 29 Ноември 2023

С калории по време на диета към наднормено тегло

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

 Американски диетолози са стигнали до заключението, че жените на диета често консумират повече калории, защото не могат сами да си съставят правилен и подходящ хранителен режим.

Изследване показва, че слабото познаване на принципите на здравословното хранене понякога може да изиграе лоша шега на представителните на нежния пол, които искат да се отърват от излишните килограми. В резултат вместо да отслабват, те пълнеят.

Неправилният подбор на храни води до натрупване на нови килограми и всъщност спазващите диета ядат двойно повече, отколкото ако се хранят нормално.

Много от храните с етикет "здравословно" всъщност съдържат голямо количество захар, мазнини и калории, допълват специалистите.

Прочита: 2924

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.