Сряда, 24 Юли 2024

Баскетболният “Ню Йорк Никс” обеща $1 млрд. на ЛеБрон Джеймс

Печат Е-мейл
03 Юли 2010

ЛеБрон ДжеймсБаскетболният "Ню Йорк Никс" е един от отборите от НБА, които се борят за подписа на свободния агент ЛеБрон Джеймс, пише Forbes. Техният основен аргумент към ЛеБрон - можеш да направиш 1 млрд. долара, играeйки в Ню Йорк. Не можеш дори и да се доближиш до тази сума, в който и да е друг град!

За да подкрепят опита си да привлекат ЛеБрон от "Никс" са поръчали проучване на маркетинговия консултант Interbrand, според което той може да заработи около 1 млрд. долара през живота си от заплати и рекламни договори, ако направи залата на Медисън Скуеър Гардън (залата в която "Никс" играят мачовете си) свой постоянен дом. Горната граница, на това което Джеймс би могъл да изкара, е 2 млрд. долара според проучването. Сумата е значително по-голяма в сравнение с вероятните 700 млн. долара, които може да заработи като играч на Кливланд, 690-те млн. долара в Чикаго и 600-те млн. долара в Маями.

"Никс" се съсредоточават основно върху допълнителната стойност, която град като Ню Йорк може да придаде към марката ЛеБрон Джеймс. Другите отбори, които се опитват да го привлекат, твърдят, че марката му е толкова известна в световен мащаб, че няма никакво значение къде ще играе той. Според същото проучване всеки свободен агент в НБА може да увеличи приходите си с 30%, ако подпише с "Никс".

Прочита: 2487

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните спортни звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.